Home 9 Alle Magische Magneten
Zomermagneten kinderkamer

Magische Magneten

De Magische Magneten van Valentine’s Forest zijn allemaal met de hand getekend en daarna op de computer uitgewerkt.

Ze bestaan uit magneetfolie en blijven op ijzer plakken. Dus bijvoorbeeld een ijzeren kast, koelkast of een muur met magneetverf of magneetbehang.

Ze blijven plakken maar zijn dus ook makkelijk weer te verplaatsen of te verwisselen voor andere Magische Magneten. De grote magneten rol je makkelijk op om op te bergen voor een ander seizoen of een nieuw kindje. 

Kies voor een vlinder of magnetisch spelletje op de koelkast of maak je eigen Valentine’s Forest muur met magneetverf als grondverf en een kleur naar keuze. Leuk voor de baby- & kinderkamer of speelhoek. 

Ook beschikbaar voor scholen, kinderopvang, ziekenhuizen of wachtkamers. Neem contact op voor meer informatie

Wat is het precies en hoe werkt het?

Valentine's Forest

Valentine’s Forest is unieke magnetische muurdecoratie voor de kinderkamer of babykamer. Het bestaat uit magneetverf en de speciaal ontworpen Magische Magneten die de kinderkamer tot leven brengen.

De baby- of kinderkamer kan het hele jaar door meeveranderen met de seizoenen en meegroeien met het kind. Valentine’s Forest bestaat uit een magisch sprookjesbos vol met lieve bosvriendjes.

Autonomie vinden we bij Valentine’s Forest erg belangrijk en is één van de drie basisbehoeften van ieder mens en dus ook van ieder kind. Nu kan je kind zelf meebeslissen én helpen met het inrichten van zijn of haar kamer.

Wat zal je kind zich al groot voelen! 

Magische Magneten

Schilder de muur met magnetische verf en kies de leukste Magische Magneten van Valentine’s Forest uit om je kamertje af te maken.

  1. Ga voor een herfst, winter, lente of zomerboom
  2. Kies de liefste vriendjes
  3. Maak het dag of nacht
  4. Speel leuke spelletjes, gewoon op je eigen muur!

…en psst; je hoeft het ook niet op te ruimen want het blijft gewoon aan de muur plakken!

 

De vier jaargetijden

Herfst

Met Valentine’s Forest Magische Magneten tover je de kinderkamer in no time om in een knus herfsttafereel.

Terwijl het buiten stormt & regent spelen de kaboutervriendjes in de slaapkamer tussen de paddenstoelen. De bladeren aan de boom zijn inmiddels in de mooiste roodtinten verkleurd. Soms hangen er zelfs sappige appels in de boom die nodig geplukt moeten worden. 

Herfstmagneten VF
wintermagneten VF

Winter

Als het buiten koud en guur is, is het binnen een magisch winterwonderland.

Er ligt sneeuw overal. De sneeuwvlokjes dwarrelen door de kamer. De sneeuwpop is gemaakt en staat rillend te wachten tot hij een dikke sjaal om krijgt. De sneeuwuil is neergestreken in het bos en een wit hert komt voorzichtig een kijkje nemen in Valentine’s Forest.

Lente

Wanneer de laatste sneeuw is weggesmolten ontluiken de eerste knopjes van het voorjaar.

Met Valentine’s Forest Magische Magneten breng je de kersenbloesem in de kinderkamer en bouwen de vogels een nestje in de boom.

Als je geluk hebt steekt een eekhoorn zijn koppie uit het holletje om de lente te vieren. 

Lentemagneten VF
Zomermagneten in valentine's forest

Zomer

Ook in Valentine’s Forest staat in de zomer de zon volop te branden.

De bladeren in de boom zijn fris, knisperig & groen en bloemen komen uit de grond. De vogels vliegen vrolijk samen met de vlinders door de kinderkamer. Laat de zomer maar komen!