Home 9 Waarom Valentine’s Forest?

Ik kan het!

Met Valentine’s Forest Magische Magneten kan je kind spelenderwijs leren. De magneten geven de slaapkamer van je baby, peuter, kleuter of kind een mooie inrichting maar kunnen meer dan dat.

De ontwikkeling van een kind is minstens zo belangrijk en daarom zit er een aantal educatieve spelelementen aan de magische magneten.

Zo kan je kind puzzelen, memory of domino spelen. Maar ook kan het al leren klokkijken met de Valentine’s Forest oefenklok of leren veters strikken met de schoenen van de vos.

uil Valentine's Forest Magneten
N

Ik kan het zelf!

Ik wil ook meebeslissen! Voor ieder mens is het belangrijk om zelf keuzes te maken en mee te kunnen beslissen, dat geldt ook voor kinderen.

Bij Valentine’s Forest heb je zelf inspraak over hoe je kamer eruit ziet, waar je wat ophangt en wat je er weer vanaf haalt. Niet die statische muur in een kleur die je moeder heeft uitgekozen.

Ook inspraak, eigen baas in eigen kamer! Daar spreekt waardering uit, voel je je groot door en leer je van vertrouwen op eigen keuzes. Dat het er dan ook nog eens heel gezellig uitziet is mooi meegenomen!

zelf meehelpen

Ik hoor erbij!

Bij Valentine’s Forest zijn je vriendjes altijd dichtbij. Als je aan het spelen bent, maar ook als je moet gaan slapen. Gelukkig hoef je niet bang te zijn met de glow in the dark maan en de vriendjes die je naast je bed kunt plakken.

Verder kan je je eigen ‘roedel van familieleden’ op de muur plakken met Valentine’s Forest stamboommagneten waar je met foto’s van familie je eigen stamboom kunt maken op de muur en precies kunt zien waar je vandaan komt en waar je bij hoort.

Voel je gewaardeerd en veilig omringd door je familie en vriendjes van Valentine’s Forest.

Ik hoor erbij Valentine's forest